Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia 1520 -puhletissa massiivinen akku?

4
Matti Vähäkainu

Nokian Lumia 1520 -puhletissa massiivinen akku?
Nokian huhuttu Bandit-puhletti on muutaman kuukauden päässä julkaisusta kerrotaan uusimmissa huhuissa. Lisäksi tietoja on paljastunut laitteen sisuskaluista.

Mallinimellä Lumia 1520 tunnettu laite julkaistaan WPCentralin mukaan -- toisin kuin @evleaks on kertonut -- marraskuussa ja Yhdysvalloissa sitä alkaa myymään Nokian viimeaikoijen kumppanina toiminut AT&T. Sivuston mukaan julkistus tapahtuu @evleaksin Twitterissä mainitsemana 26. päivänä kuluvaa kuuta.

WPCentralin mukaan laitteesta löytyy aiemmin huhutut Full HD -kosketusnäyttö, Snapdragon 800 -suoritin ja 20 megapikselin PureView-kamera.

Lisäksi uutena tietona kerrotaan, että puhletissa on 3400 milliampeeritunnin akku, joka kuulostaa suurpiirteisesti järkevältä kyseiseen kokoluokkaan. Nokialle epätyypillisesti akku on kuitenkin suurempi kuin esimerkiksi laitteen kanssa kilpailevassa Note 3:ssa.Laite saapuu tietojen mukaan Windows Phone 8:n uudella GDR3-päivityksellä sekä Nokian omalla softapäivityksellä varustettuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
röh (vahvistamaton)

1

"Nokialle epätyypillisesti akku on kuitenkin suurempi kuin esimerkiksi laitteen kanssa kilpailevassa Note 3:ssa."

Tuolla ei ole paljoa merkitystä, koska Lumioissa(720:sta lukuunottamatta) on aina ollut huono akkukesto.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Kun näin otsikon, ehdin jo innostua hiukan, mutta odotetusti sain pettyä. Marginaalisesti isompi akku, kuin kilpailijalla ei ole "massiivinen". Lumia 920:ssä pitäisi olla 4000mAh akku, jotta olisin tyytyväinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja