Nokia lupaa esitellä uusia innovaatioita 22. lokakuuta

7
Manu Pitkänen

Nokia lupaa esitellä uusia innovaatioita 22. lokakuuta
Nokia on julkaissut Twitter-tilinsä kautta kiusoittelukuvan, jossa se lupaa esitellä uusia innovaatioita lokakuun 22. päivä. Evleaks kertoi muutama päivä sitten, että Lumia 1520 -puhletin julkaisu oltaisiin siirretty samaiselle päivälle. Puhelinvertailu uutisoi tänään Reutersin ja The Vergen tiedoista, joiden mukaan puhelimen julkistusta on siirretty lokakuulle.

Evleaksin mukaan julkistustilaisuus pidettäisiin Lähi-idässä, mahdollisesti Arabiemiirikunnissa. Nokian kiusoittelukuva näyttäisi vahvistavan tämän tiedon.


Uusimmat puhelimet

Kommentit (7)

Jukopliut
Jukopliut

2

2: Puhletti(engalinniksi phaplet) on ainakin jo tällä sivulla vakiintunut nimitys yli 6 tuuman puhelimista, ei siis ole mitään Nokian omaa sanastoa. Termin hyvyydestä voidaan toki olla montaa mieltä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sniishhh (vahvistamaton)

3

Aavikolla talvivarusteissa laskettelu ei näytä kovin "innovatiiviselta". On se Photoshop ihmeellinen...

"At Nokia, we never stop innovating"

Kyllä lopetatte, ensi vuoden ensimmäisellä neljanneksellä.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

5

@4 Miksi oletat photariksi? Toki talvivaatteet ehkä vähän liioittelua mutta hiekkadyyneillä laskettelu on vanha juttu. Jotkut lautailee/laskettelee pitkähihaisissa ja laseilla hiekkapöllyn takia niin ei se suuri lisäys siihen ole laittaa vähäksi aikaa takki tilalle.

Ja tuskinpa lopettaa Nokia innovoinnin ensi vuoden 1. neljänneksellä..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.