Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft riisui mainoksessa Lumian Nokia-brändistä

3
Manu Pitkänen

Microsoft riisui mainoksessa Lumian Nokia-brändistä
Microsoft on päättänyt toivottaa Nokian matkapuhelinliiketoiminnot tervetulleiksi ohjelmistojätin organisaatiorakenteeseen brittiläisissä lehdissä julkaistun mainoksen voimin.

Ohjelmistojätti hehkuttaa mainoksessa yhtiön tuotevalikoiman kasvua ja on kuvittanut sen Nokian edullisella Lumia 520 -älypuhelimella. Lämminsydäminen tervetulotoivotus sai kuitenkin kolauksen kun kävi ilmi, että Microsoft on poistanut Lumia 520:sta kaikki Nokia-viittaukset.

Mainoksen puhelimesta on ensinnäkin poistettu Nokian logo, jota sopimusehtojen mukaan ei saa käyttää Microsoftin älypuhelimissa. Tämän lisäksi puhelimen aloitusnäytössä olevat tapahtumaruudut on vaihdettu Nokian ja sen yhteistyökumppaneiden sovelluksista Microsoftin ohjelmiin. Here-sovellukset, Nokia Musiikki, Cinemagraph ja Whatsapp on vaihdettu Skypeen, Xbox Musiciin ja Windows Phone -kauppaan.Microsoft on hyödyntänyt Nokia-brändittömiä Lumia-puhelimia verkkomainoksissaankin, kertoo International Business Times.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
myheadsinmississippi (vahvistamaton)

3

"Mainoksen puhelimesta on ensinnäkin poistettu Nokian logo, jota sopimusehtojen mukaan ei saa käyttää Microsoftin älypuhelimissa."

Tämä tiedetään, mutta eikös sopimus panna käytäntöön vasta ensi vuoden puolella? Vai onko säännöt eri MS:n kustantamissa, uusissa mainoksissa?

Mutta ei takerruta pikkuseikkoihin, Microsoft on jo estämässä Sirius -tabletin ja usean Asha puhelimen tuotannon Nokialta. Eli käyttäytyy kuin jo omistaisi Nokian puhelinbisneksen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.