Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 1020 myynnissä vihdoin Suomessakin

6
Matti Vähäkainu

Nokia Lumia 1020 myynnissä vihdoin Suomessakin
Nokia on kertonut, että odotettu lippulaivamalli Lumia 1020 saapuu myytäväksi Suomessa juuri nyt. Laite saapuu myyntiin tiedotteen julkaisuhetkellä eli kello 9 torstaina 19. päivä syyskuuta.

Nokia esitteli laitetta Suomessa lehdistölle vain muutama päivä sitten ja samalla Puhelinvertailun testiin saapui kyseinen puhelin.

41 megapikselin huippukameralla varustetun Lumia 1020 jälleenmyynti hinta on Nokian lippulaivamyymälässä 699 euroa. Kivijalkamyymälässä myynti alkaa heti kaupan auettua kello 10 aamulla eli noin tunnin kuluttua.

Operaattoreiden ja muiden jälleenmyyjien kautta Lumia 1020 lähtee liikkeelle 1.10. ja hinnat ovat noin 650 euron luokkaa.

Tänään myyntiin saapuu myös toinen Puhelinvertailun testilaite, Lumia 625. Sen suositushinta on 300 euroa, mutta esimerkiksi verkkokaupassa hinta on 249,90 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Labratoria
Labratoria

6

Tämä on juuri se mitä olen odottanut, turha odottaa enempää.. tai tosin on kuitenkin pakko odottaa että alkaa tulla alennuksia... :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja