Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto paljastaa Lumia-puhletin massiivisen koon

4
Sami Koivunen

Kuvavuoto paljastaa Lumia-puhletin massiivisen koon
Jo laajalti vuodetusta Nokia Lumia 1520 -puhletista on jälleen vuotanut uusia kuvia. Uusissa kuvissa puhelimen ulkomuotoa verrataan Applen iPhone 4S -puhelimeen ja toiseen Lumiaan.

Lumia 1520 -puhletin odotetaan sisältävän kuuden tuuman näytön Full HD -resoluutiolla, Snapdragon 800 -järjestelmäpiirin, 20 megapikselin PureView-kameran ja 32 gigatavun tallennustilan ilman microSD-muistikorttipaikkaa. Laitteeseen on huhuiltu myös massiivista 3400 milliampeeritunnin akkua.
Aiemmin kuvavuotoja on tarjoillut muun muassa The Verge. Punaista 1520:aa esittelevä lehdistökuva on nähtävillä evleaksin Twitter-tililtä. Uusimmat vuotokuvat saapuivat Kiinasta. Asiasta uutisoi WMPoweruser.

Puhletin julkaisun odotetaan tapahtuvan Abu Dhabissa 22. lokakuuta yhdessä viiden muun Nokia-tuotteen kanssa. Yhtiöltä odotetaan Abu Dhabissa ainakin Lumia 2520 -tabletin julkistusta.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Leksa_92
Leksa_92

3

Jostakin olen lukenut että tuossa olisi aika varmasti microSD-muistikorttipaikka.
@1, Microsoft ei ole ostanut Nokiaa vielä pitkään aikaan. Ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä kauppa tapahtuu, jos tapahtuu.

Vastaa
tikte76
tikte76

4

Lumia 1820 on microsoftin ensimmäinen puhelin. luulen ainakin kun lukee Lumia eikä Nokia puhelimessa. juu minäkin luin jostain että 1520 olisi muistikortti paikka jota toivon olevan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja