Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa Batman-Lumia

7
Manu Pitkänen

Nokialta tulossa Batman-Lumia
Evleaksin ja The Vergen mukaan Nokia kehittää Batmaniksi kutsuttua Lumia-puhelinta.

Batman on The Vergen tietojen mukaan Lumia 625:n tapainen ylempään low endiin sijoittuva malli, jonka varustukseen kuuluu viiden megapikselin kamera ja VGA-tasoinen etukamera. Näytön kerrotaan olevan iso. Evleaksin mukaan Nokia aikoisi nimetä Batmanin Lumia 1320:ksi, mutta se tuntuisi olevan ristiriidassa Nokian käyttämän nimeämiskäytännön kanssa, missä suurempi luku on tarkoittanut edistyksellisempiä ominaisuuksia.

Nokia Worldissä nähdään muutaman viikon päästä liuta uusia puhelinmalleja, mutta Batmaniä ei välttämättä esitellä siellä. The Verge kertoo, että Batman julkistetaan myöhemmin tänä vuonna. Nokian puhelinliiketoiminnan on tarkoitus siirtyä Microsoftin omistukseen ensi vuoden alussa, joten Batman on yksi Nokian viimeisimmistä puhelinmalleista.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (7)

3rd_party
3rd_party

4

@3 [agressioiden purkamista]Nokian logiikkaa on tosiaan vaikeaa käsittää. Joskus 6 vuotta sitten kun homma lähti edellisen kerran täysin lapasesta Nokia alkoi lisäämään "Xpress music" tjm. lisänimiä mallinumeron perään.

Kohta tämänkin meni kaaottiseksi, ja siirryttiin kirjain-numero yhdistelmään. Sitten joku insinööri taas sai kermata housunsa kun tämän sinäänsä toimivan tunnisteen perään ruvettiin lyömään lisää numeroita (en koskaan esim. tajunnut mitä yhteistä oli C6:lla C6-01:llä)...

...ja taas todettiin ettei homma toimi, vaan siirryttiin lähemmäs juuria kolmen numeron yhdistelmiin. Tosin kohta näiden eteen piti ruveta lyömään tuoteperhenimiä ja nyt näköjään lisätään taas yksi numero perään ja raiskataan koko systeemin loogisuus.

Well done Nokia. Eikö siellä olla vieläkään saatu yhtäkään markkinoinnista mitään tietävää ihmistä tarpeeksi korkeaan asemaan. [/agressioiden purkamista]

Kaikki tämä pohjustaa hyvin tulevaa, sillä B2B-ympäristössä tällaiset nimiyhdistelmät toimivat ihan kohtuullisesti. Ja kohtahan Nokia pääsee eroon hankalasta B2C-maailmasta. Good for them.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
menneen talven WP8 (vahvistamaton)

6

Batman,ym.. Edition.
Nokia Lumia mallit eivät muuten oikein mene kaupaksi,kuin reippailla alennuksilla,erikois-malleilla tai ns.kylkiäisillä!!.Surkeeta WP8 tyrkyttämistä!!. ;(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.