Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä Nokia Lumia 1520:n ominaisuuslista? Kuvissa läpinäkyvät suojakuoret

5
Manu Pitkänen

Onko tässä Nokia Lumia 1520:n ominaisuuslista? Kuvissa läpinäkyvät suojakuoret
Nokian Lumia 1520 -puhletin keskeisimmät tekniset ominaisuudet ovat olleet jo hyvin tiedossa, olettaen tietysti että huhuihin voi luottaa. Puhelimen koosta ja muista tiedoista ei ole kuitenkaan liikkunut tietoja.

Nokia Power User -verkkosivusto on kuitenkin julkaissut ominaisuuslistan, jossa sen mukaan paljastetaan Abu Dhabissa ensi viikolla esiteltävän Lumia 1520:n ominaisuudet. Listan mukaan puhelimella olisi kokoa 152 x 81 x 8,7 millimetriä ja painoa suunnilleen 176 grammaa (sivuston lähteiden tiedot poikkeavat tältä osin). Lumia 1520 tulee saataville 32 ja 64 gigatavun mallit. Puhelimesta löytyy paikka microSD-kortille. Järjestelmäpiiri on Qualcommin Snapdragon 800.
Listan mukaan Lumia 1520:ssä olisi neljä HAAC-mikrofonia. Vuosi sitten esitellyssä Lumia 920:ssä mikrofoneja on Slashgearin mukaan kolme kappaletta. Optisella kuvanvakaimella varustetussa kamerassa on 20,7 megapikselin kenno, jolla voidaan ottaa 4:3-kuvasuhteella 18 megapikselin kuvia. Kuuden tuuman näytön resoluutio on 1920x1080 pikseliä.

Kiinalainen C-Technology on julkaissut kuvia Lumia 1520:lle suunnitelluista suojakuorista, jotka tuovat väkisin mieleen Applen iMac G3:ssa käytetyn designin.

Kommentit (5)

Leksa_92
Leksa_92

4

@3, Mitä eroa Note 3:lla ja tuolla 1520 on muuta kuin rammin määrä (joka androidissa on tärkeämpää kuin muissa käyttiksissä), 10 grammaa vähemmän painoa (joka ei tunnu normaali ihmisen kädessä), ja suhtkoht turha kynä?
Notessa on jopa pienempi näyttö joka yleensä isompaa puhelinta ostaessa vaikuttaa ostopäätökseen (näin ainakin minulla).
WP8 päivittyy tuon 1520 mukana jossa tulee jo aika paljon hyviä ja tarvittavia ominaisuuksia.
Teksti voi kuulostaa Nokia fanboyn kirjoittamalta tekstiltä mutta huom. että mulla on käytössä Samsung Galaxy Note. :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Nokian Lumia 1520 -puhletin keskeisimmät tekniset ominaisuudet ovat olleet jo hyvin tiedossa, olettaen tietysti että huhuihin voi luottaa. Puhelimen koosta ja muista tiedoista ei ole kuitenkaan liikkunut tietoja.

Ajattelenko tätä jotenkin aivan väärin? Jotenkin pitäisin tuota näytön kokoa puhletissa yhtenä keskeisimmistä tiedoista?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja