Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia toimitti ennätyksellisen paljon Lumioita: 8,8 miljoonaa kappaletta

4
Manu Pitkänen

Nokia toimitti ennätyksellisen paljon Lumioita: 8,8 miljoonaa kappaletta
Nokia on julkaissut heinä-syyskuun tuloksensa. Yhtiön liikevaihto edellä mainittuna ajanjaksona oli 5 662 miljoonaa euroa ja liikevoitto oli 118 miljoonaa euroa (ilman kertaluontoisia eriä: 215 miljoonaa euroa).

Wall Street Journalin lähteet kertoivat viime viikolla, että Nokian Lumia-puhelimien toimitusten kohosi heinä-syyskuussa yli kahdeksaan miljoonaan kappaleeseen. Tämä tieto piti paikkansa, sillä Lumioita toimitettiin 8,8 miljoonaa kappaletta, mikä on Nokian uusi ennätys. Taustalla on Nokia Lumia 520 -puhelimen voimakas kysyntää. Nokian älypuhelimiksi luokittelemia kosketusnäytöllisiä Asha-puhelimia toimitettiin 5,9 miljoonaa kappaletta.

Mobile Phones -yksikön raportoimien matkapuhelimien toimitukset olivat 55,8 miljoonaa kappaletta, eli kaikkiaan Nokia toimitti heinä-syyskuussa 64,6 miljoonaa puhelinta. Puhelimien keskihinta laski vuoden takaisesta ja laiteliiketoiminta tuotti 86 miljoonaa euroa tappiota (ilman kertaluonteisia eriä 46 miljoonaa euroa tappiota).Nokia Solutions and Networksin ja Heren takoma voitto kuitenkin kompensoi laiteliiketoiminnan tappiot ja koko konsernin tulos päätyi plussalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Jonahan
Jonahan

2

Markkinaosuudella sinänsä on aika vähän merkitystä, kunhan oltaisiin 1. voitollisia 2. kasvua löytyisi ja 3. tuote olisi kilpailukykyinen.

Noista toteutuu noin kaksi. Ja uuden omistajan myötä ykköskohdalla ei ole niin kiire kuin aiemmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja