Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Here-kartat tulevat Jollan älypuhelimeen

3
Manu Pitkänen

Nokian Here-kartat tulevat Jollan älypuhelimeen
Jolla on vahvistanut, että se on hankkinut vaadittavat lisenssit Nokialta Here-karttapalveluiden sisällyttämiseksi Sailfish OS -puhelimiin. Asiasta vihjattiin jo aiemmin Jollan Twitter-tilin kautta.

Here-karttojen lisäksi Jollan puhelimen saataville tulee Android-ohjelmia Yandex.Store-sovelluskaupan kautta. Yandex.Storesta löytyy tiedotteen mukaan yli 85 000 sovellusta, mihin sisältyy myös kaikkein suosituimmat ohjelmat. Jolla kertoi jo kesällä, että sen puhelin tulee olemaan yhteensopiva Android-ekosysteemin kanssa.

Jolla-puhelimien toimitusten on määrä alkaa vielä tämän vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
8767659 (vahvistamaton)

1

pystyykös tuota Yandex Storen sisältöä selaamaan selaimella?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
9567687 (vahvistamaton)

2

Itse uutistakin kommentoiden senverran, että...

Lehdistötiedotteessa mainitaan:

“We are excited that HERE is providing its leading positioning services for Sailfish OS and that our maps application will be powered by HERE cloud services. This will help us deliver the optimal mobile maps experience to our customers,” says Jolla CEO, Tomi Pienimäki.

Pitääkö tuo tulkita siten, että offline käyttöön karttoja ei voi ladata, vai tarkoittaako tuo sinällään mitään ihmeempää suuntaan tai toiseen? Entä karttapäivitysten laita jos offline lataus on sallittu?

Vastaa
Kake41
Kake41

3

Olisi tosiaan hienoa, mikäli kartat toimisivat myös offline-tilassa. Eivät ole kuitenkaan paljastaneet yksityiskohtia karttojen toiminnasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja