Nokia Refocus -sovellus tuli saataville

2
Manu Pitkänen

Nokia Refocus -sovellus tuli saataville
Nokia Worldissä esitelty Nokia Refocus -tekniikka on löytänyt tiensä Pureview-Lumioihin. Tekniikka mahdollistaa kuvien tarkennuksen säätämisen jälkikäteen.

Nokia Refocus sovellus löytyy Windows Phone Kaupasta. Alleen ohjelma tarvitsee Amber-päivityksellä varustetun ja Pureview-tekniikkaa tukevan Lumian.

Refocus sisältää joitain tehosteita, kuten Tarkenna kaikki ja Värin korostus. Jälkimmäisen avulla voi haalistaa kuvan mustavalkoiseksi tiettyjä kohteita lukuun ottamatta. Sovelluksen jälkitarkennus perustuu useisiin sarjakuvauksella otettuihin eri kohtiesiin tarkennettuihin kuviin. Refocuksella otettuja kuvia voi käydä ihmettelemässä täällä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
hviuwhouvfr (vahvistamaton)

1

Itse asiassa kamera ottaa nopean sarjan kuvia eri tarkennuksilla, joista voi valita sopivan. Eli yhden tietyn kuvan tarkennusta ei voi muuttaa. Pitkillä suljinajoilla homma ei tietenkään toimi yhtä hyvin - varsinkin jos kuvassa on liikkuvia kohteita.

Vastaa
Temposaur
Temposaur

2

hviuwhouvfr: no siis periaatteessa se onkin tehty näyttämään "yhdeltä" kuvalta, jota voi tarkentaa jälkikäteen, vaikka todellisuudessa se ottaakin ~8 eri kuvaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.