Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia lisää potkua Lumia 1020:n mainontaan esittelemällä kamppailulaji "taekfoton"

4
Juha Tuppi

Nokia lisää potkua Lumia 1020:n mainontaan esittelemällä kamppailulaji taekfoton
Nokia on julkaissut uuden Lumia 1020 -mainoksen, jossa se esittelee uuden kamppailulajin nimeltä taekfoto. Mainoksessa luvataan, että mikäli sinulla on Lumia 1020, sinun ei tarvitse turvautua väkivaltaan saadaksesi hyviä kuvia.

Cnet raportoi tuoreesta Nokian mainosvideosta, jossa esitellään parhaimman kuvauspaikan saavuttamiseen kehitetty kamppailulaji taekfoto. Mainoksessa taekfoto-mestari Rez-Tu-Lo esittelee tekniikoita joilla päästä eroon muista kuvaajista ja lupaa opettaa kamppailulajin salat "vain 250 oppitunnissa".

Mainos päättyy toteamukseen "Miksi taistella täydellisestä kuvauspaikasta? 41 megapikselin Nokia Lumia 1020:n kanssa kukaan muu ei pääse yhtä lähelle" jatkaen Nokian Lumia 1020 -mainoskampanjan teemaa älypuhelimen erinomaisista kuvausominaisuuksista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.