>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puettava teknologia kutistuu: tässä tulee älysormus

6
Juha Tuppi

Puettava teknologia kutistuu: tässä tulee älysormus
Smarty Ring -laitteen kehittäjät tuovat markkinoille älykellojen ominaisuuksilla varustetun älysormuksen.

Indiegogo -rahoituskampanjan tavoitteensa moninkertaisesti saavuttaneet Smarty Ring -älysormuksen kehittäjät ovat nyt tuomassa laitettaan markkinoille, kertoo The Verge. Laitteen kampanjasivujen mukaan kyseessä on LED-näytöllä varustettu sormus, joka voidaan parittaa Bluetooth LE -yhteyden kautta iOS- tai Android-laitteen kanssa. Paritettu älysormus kykenee muun muassa näyttämään kellonajan, ilmoittamaan saapuneista puheluista, viesteistä, sähköposteista sekä Facebook- ja Twitter-päivityksistä.

Sormuksen sivussa on painikkeet, joiden avulla voidaan käyttää sormuksen kanssa paritetun laitteen sovelluksia, kuten esimerkiksi kameraa. Älysormuksessa on myös varkaudenesto-ominaisuus joka hälyttää, jos sen kanssa paritettu laite joutuu liian kauaksi sormuksesta.Sormukselle luvataan 24 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. The Vergen mukaan laitteen hinnaksi markkinoilla tulee 275 dollaria, mutta kampanjan kautta tilattuna se on saatavissa 175 dollarin alennettuun hintaan. Ennakkovarattujen älysormusten toimitus on tarkoitus aloittaa huhtikuussa 2014.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

pelce
pelce

1

Itse näkisin että nämä saattavat oikeasti ottaa tuulta siipiensä alle vasta siinä vaiheessa, kun akut lataantuvat kosketuksen kautta eikä erillisen seinään kytkettävän virtalähteen kautta.

Suht turhalta vaikuttava laite tosin pl. tuo kameranäppäin.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

Toivottavasti pitkän matkan induktiolataamisesta tulee lähivuosina totta. Silloin tälläisiä laitteita ei tarvitsisi käytännössä ladata koskaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

4

1@
>Suht turhalta vaikuttava laite tosin pl. tuo kameranäppäin.

Isojen luurien käyttäjät sopiva kohderyhmä. tarvi luuria kaivaa katsoakseen onko missattuja kutsuja.

3@
>Liian pieni akku

Yöt nukkuvalla ihan riittävät, jos langaton latus niin yöpöydällä näppärästi luurin kanssa lataukseen.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

@4 Itse en pidä ajatuksesta, että sormusta pitäisi olla latailemassa joku yö. Itse tosin kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei tykkää ottaa kelloa pois kädestä milloinkaan.

Vastaa
Taeco
Taeco

6

@Serifol Induktiolataus toimii vain hyvin pienien etäisyyksien päässä, eikä se voi toimia pidemmillä etäisyyksillä. Voimakkaasti pariutunut sähkömagneettinen resonanssi mahdollistaa sähkön siirtämisen langattomasti useamman metrin päähän. Induktiolla se ei tule ikinä olemaan mahdollista. Tainoh, tekniikasta puhuttaessa ei pitäisi ikinä sanoa ei ikinä, mutta you get the point.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.