Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia 1320 myyntiin Kiinassa jo nyt

Juha Tuppi

Nokian Lumia 1320 myyntiin Kiinassa jo nyt
Ensi vuoden alkuun luvattu Nokian Lumia 1320 on tullut etuajassa myntiin Kiinan markkinoille.

Nokia Conversations -sivusto kertoi Nokia Lumia 1320 -älypuhelimen myynnin alkavan tänään Kiinassa. Kyseessä on edullisesti hinnoiteltu kuuden tuuman 720p-resoluutioisella näytöllä varustettu Lumia 1520 -puhelimen pikkuveli.

Kosketusherkkää näyttöä suojaa Gorilla Glass -lasi, ja kuoren alla hyrrää Qualcommin 1,7 gigahertsin Snapdragon -tuplaydinprosessori, gigatavu keskusmuistia ja 8 gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia, kirjoittaa Engadget. Laitteessa on 3 400 milliampeeritunnin akku, joka lupaa 21 tuntia puheaikaa 3G-verkossa ja lähes 100 tuntia musiikinkuuntelua. Puhelin tukee 4G-verkkoja ja sen takaa löytyy viiden megapikselin kamera.


Lumia 1320 on kooltaan 164,2 x 85,9 x 9,8 millimetriä ja painaa noin 220 grammaa. Hinnaksi on ilmoitettu 339 dollaria. Lähteen mukaan puhelin tulee myyntiin myös Taiwanissa, Hong Kongissa, Singaporessa ja muissa maissa lähiviikkojen aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja