Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hiiltyi NSA:lle iPhone-vakoilusta

3
Juha Tuppi

Apple hiiltyi NSA:lle iPhone-vakoilusta
Apple kiirehti kieltämään tiukkaan sävyyn osuutensa maanantaina paljastuneeseen Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston (NSA) suorittamaan iPhone-vakoiluun.

Business Insider kirjoitti eilen NSA:n vakoilujupakan viimeisimmistä Applen iPhone-älypuhelinta koskevista paljastuksista ja Applen virallisesta vastauksesta aiheeseen. Kuten odottaa saattaa, Apple kielsi tienneensä iPhoneihin istutetuista vakoiluohjelmista, ja vakuutti, ettei se ole koskaan toiminut yhteistyössä NSA:n kanssa minkäänlaisten takaovien kehittämiseen tuotteisiinsa.

Applen tuohtumisesta kertonee myös se, että se viittasi virallisessa tiedotteessaan NSA:an nimityksellä "pahantahtoiset hakkerit". Apple ilmoitti myös työskentelevänsä taukoamatta parantaakseen tuotteidensa turvallisuutta ja puolustavansa käyttäjiensä tietoturvaa hyökkäyksiltä riippumatta siitä, mikä taho niiden takana on.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
eogire (vahvistamaton)

1

Mikähän onkaan se oikea totuus tämänkin takana... Sitä tuskin koskaan saamme tietää

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja