>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiban kahden kameran järjestelmä kuin Lytro tai Nokia Refocus

Matti Vähäkainu

Toshiban kahden kameran järjestelmä kuin Lytro tai Nokia Refocus
Toshiba esittelee parhaillaan käynnissä olevilla CES-messuilla kamerajärjestelmää, jonka on tarkoitus tuoda uudelleentarkennus Lytron valokenttäkameran tapaan myös matkapuhelimiin. Toshiban järjestelmä sisältää kaksi kamera, jotka on yhdistetty samaan moduuliin.

Toshiba kertoo, että moduuli pystyy samanaikaisesti tuottamaan kuvan ja määrittämään syvyystiedot. Kamerat sisältävät viiden megapikselin CMOS-kennot ja LSI-piiri huolehtii syvyystietojen laskemisesta. Moduulilla pystytään tuottamaan myös 13 megapikselin kuva skaalaamalla ja yhdistelemällä viiden megapikselien kuvia.

Samankaltaisia ratkaisuja kehittää myös muun muassa Pelican Imaging, joka on tunnetusti Nokian sijoitusyhtiön tukema yritys. Nokia julkaisi marraskuussa puhelimilleen Refocus-sovelluksen, jolla kuvia voidaan tarkentaa jälkikäteen. Nokian ratkaisusta poiketen Toshiba luottaa rautaratkaisuun eikä siten ole riippuvainen tietystä sovelluksesta tai sovellusalustasta.Piiri kantaa nimeä TCM9518MD, ja Toshiba on jo valmis toimittamaan pienen koe-erän, joilla laitevalmistajat pääsevät testaamaan laitteiston kyvykkyyttä. Kuluttajalaitteisiin Toshiban TCM9518MD integroidaan mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.