Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen patenttihakemus paljastaa: iPhoneen voi olla tulossa optinen kuvanvakaus

1
Manu Pitkänen

Applen patenttihakemus paljastaa: iPhoneen voi olla tulossa optinen kuvanvakaus
Uutisoimme eilen Nomura Securitiesin tiedoista, joiden mukaan Apple olisi päättänyt lisätä seuraavaan iPhoneen optisen kuvanvakaimen (OIS). Yhdysvaltain patenttitoimisto on nyt julkaissut Applen patenttihakemuksen optiseen kuvanvakausratkaisuun liittyen. Hakemus ei itsessään kerro mitään tulevien iPhone-mallien ominaisuuksista, mutta se osoittaa millaisten asioiden tutkimiseen Apple käyttää R&D-budjettiaan.

Patenttihakemuksesta uutisoi ensimmäisenä Unwired View, jonka mukaan hakemuksessa esitellystä ratkaisusta on hyötyä niin videokuvauksessa kuin hämärässä kuvaamisessakin. Lisäksi se tehostaa automaattitarkennusta.


Patenttihakemus jätettiin Yhdysvaltain patenttitoimistoon lokakuussa 2012. Keksijäksi on nimetty Richard Topliss, joka siirtyi Applelle vuoden 2012 alussa. Tätä ennen Topliss työskenteli lähes 12 vuotta Cambridge Mechatronicsin teknologiajohtajana. MacRumors-sivusto pani merkille, että Cambridge Mechatronicsin oma OIS-järjestelmä läpäisi viime vuoden lopulla vaaditut testit ja on nyt valmis käytettäväksi älypuhelimissa.

Cambridge Mechatronicsilta Applen palkkalistoille on siirtynyt LinkedInin mukaan myös Tom Gregory.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja