Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Haluatko puhelimesi turvaan NSA:n vakoilulta? Tässä tulee Blackphone

4
Matti Vähäkainu

Haluatko puhelimesi turvaan NSA:n vakoilulta? Tässä tulee Blackphone
Muistatko Geeksphonen? Mikäli et, niin kyseessä on matkapuhelimia valmistava espanjalaisyritys, joka perustettiin vuonna 2009. Kerroimme jo viisi vuotta sitten yrityksen ensimmäisestä Android-puhelimesta ja viime vuonna uutisoimme yhtiön Firefox-laitteesta. Nyt se on tuomassa markkinoille yksityisyyteen painottavaa puhelinta.

Geeksphone on ottanut partnerikseen Silent Circlen, joka toimittaa tietoturvaohjelmistoja. Yhteinen projekti on saanut nimekseen Blackphone. Blackphonea esitellään ensi kuussa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla, jotka alkavat helmikuun 24. päivä.

Laitteen on tarkoitus tarjota turvallista käyttöä suojassa vaikkapa NSA:n vakoilulta. Yhtiön mukaan Blackphonen Android-käyttöjärjestelmän päälle rakennettu PrivatOS mahdollistaa turvallisen keskustelun tekstiviestein ja puheluin, tiedostonsiirron sekä verkkoselaamisen.Laitetta pääsee ennakkotilaamaan MWC-messuilla, mutta sen julkaisuaikataulusta, hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tietoja.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

syrtek66
syrtek66

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:

Rosvoille must :)

Sinäkin olet tulevaisuudessa sekä rossa että hyödyllinen informaation lähde jota voidaan käyttää hyväksi ison G tuottojen kasvattamisessa. Ise vain ihemettelet että miten saat <tulevaisuudessa syödäksi kun olet leipäjonossa.

Vastaa
Saksoboy
Saksoboy

3

Kyllä itteäkin tuollainen kiinnostaa vaikka en rosvoksi itseäni aattele. Ei kellään tai millään virastolla pidä olla mahdollisuutta loukata ihmisen yksityisyyden suojaa.

Vastaa
coreyz
coreyz

4

Android mainittu. Ja mikähän estää NSA urkkimasta joska heillä on takaovi kyseiseen järjestelmään? Olkoot kuinka cryptattu/modattu tahansa.

Jos haluaa suojutn puhelimen tehdä, niin se vaatii täysin oman käyttöjärjestelmän lisäksi omaa rautaa. Heti kun joku kolmannen osapuolen viritys liitetään osaksi järjestelmää, se ei ole enää sen enempää turvallisempi kuin mikä tahansa muu puhelin.

Markkinointitemppu kaikessa yksinkertaisuudessaan, johon naivit hipsterit saattavat tarttua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.