>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Microsoftin Cortana-virtuaaliassistentti betatestaukseen Yhdysvalloissa huhtikuussa

Juha Tuppi

Huhu: Microsoftin Cortana-virtuaaliassistentti betatestaukseen Yhdysvalloissa huhtikuussa
Tuoreimpien huhujen mukaan Microsoftin Cortana-virtuaaliassistentti olisi tulossa betatestaukseen Nokian Lumia -älypuhelimiin Yhdysvalloissa huhtikuussa.

PhoneArena raportoi tänään nimimerkki MSFTnerdin vuotamista Microsoftin Cortana-virtuaaliassistenttia koskevista julkaisuaikatauluista. Lähteen tietojen mukaan Cortana olisi tarkoitus jakaa betatestaukseen Nokian Lumia-älypuhelimille Yhdysvalloissa huhtikuun aikana. Palvelu on myös tiedossa Bing-hakusovellukseen iOS-laitteille syksyllä ja Xbox One -konsolille sekä Windowsin "Threshold"-versioon ensi vuonna. Muihin maihin Cortanan on suunniteltu saapuvan vasta vuosien 2015-2016 aikana.PhoneArena myös pohti, osaako Cortana hyödyntää Microsoftin vuonna 2012 esittelemää puheentunnistus- ja kielenkääntämisteknologiaa - oma tulkki taskussa olisi hieno lisä mobiililaitteiden repertuaariin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.