Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: uusi HTC One maaliskuussa, isompi näyttö ja parempi kamera

1
Sami Koivunen

Bloomberg: uusi HTC One maaliskuussa, isompi näyttö ja parempi kamera
HTC suunnittelee uuden One-älypuhelimen julkaisua maaliskuulle, kertoo uutistoimisto Bloombergin sisäpiirilähde. Väitetysti uusi One sisältää vähintään viiden tuuman näytön ja uuden Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Bloombergin lähde paljastaa uuden Onen sisältävän myös samanlaisen kahden kameran järjestelmän kuin Toshiba esitteli tämänvuotisilla CES-messuilla. Järjestelmän kerrotaan mahdollistavan paremman tarkennuksen, syvyysvaikutelman ja kuvanlaadun. Kooltaan tuleva puhelin olisi hieman viimevuotista 4,7 tuumaista One-puhelinta suurempi, mutta pienempi kuin 5,9 tuumainen HTC One Max.The Vergen mukaan tulevaan HTC Oneen on myös huhuiltu Snapdragonin 805 -järjestelmäpiiriä. Tyylikkyydestään kiitosta saaneen Onen ulkonäköön on samalla tehty pieniä muutoksia.

Julkaisuaikataulu ei olisi yllätys, sillä viime vuonna HTC julkaisi One-puhelimen juuri ennen helmikuisin pidettäviä MWC-messuja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

tataka
tataka

1

Toivon että tulee sormenjälkiskanneri noiden lisäksi ja isompi akku kuin lg g2:ssa.

Tuo on tosi hyvä idea että kaksi kameraa joilla kuva olisi hyvä sekä hämärässä(kuten esim lumia 920/925, htc one) ja sitten valoisemmassakin. Koska onen ongelmana on heikohko resoluutio joka vaikuttaa jos ei katso älypuhelimen näytöltä ja suurimman osan muiden valmistajien kameroissa taas hämärässä rakeinen kuva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja