Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Korealaiset taas edellä, huippunopea mobiiliverkko myyntiin tänä vuonna

1
Matti Vähäkainu

Korealaiset taas edellä, huippunopea mobiiliverkko myyntiin tänä vuonna
Kuten tapana on ollut, teknologian kaupallistumisen ensiaskeleet otetaan usein nousevan auringon maassa tai sitä ympäröivissä teknologiapesäkkeissä. Erityisen hanakasti Aasiassa mennään eteenpäin internet-yhteyksissä.

LTE Advanced on verkkostandardi, jonka on määrä syrjäyttää nykyinen 4G-standardi LTE:n. LTE:tä moninkerroin nopeampi yhteys jättää viimeistään unholaan erot lankaliittymien kanssa, sillä dataa liikkuu ilmojen välityksellä korealaisoperaattoreiden verkossa jopa 300Mbps nopeudella.

Uusi verkko on määrä pystyttää Koreaan vielä tämän vuoden aikana, kunhan teknologian käyttämä kolmen kaistan yhdistäminen saadaan maailmanlaajuisesti standardoitua. Puhelimet eivät vielä tue uutta teknologiaa, mutta jo seuraavan sukupolven Snapdragon 805 -järjestelmäpiirissä se saattaa olla tuettuna. Verkkoa rupeaa myymään Koreassa SK Telecom sekä LG U+, kertoo Engadget.Ensi kuussa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla puolestaan esitellään jo vielä nopeampaa 450 megabitin yhteyttä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.