Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Black -päivitys lähtenyt jakeluun Lumia 625:lle

1
Matti Vähäkainu

Nokia Black -päivitys lähtenyt jakeluun Lumia 625:lle
Nokia on saanut uusimman ohjelmistopäivityksen valmiiksi jälleen yhdelle uudelle Lumia-laitteelle. Nokia Black-päivityksiä pääsevät lataamaan nyt Lumia 625:n omistajat.

Toistaiseksi aivan kaikkiin maailman (tai Euroopan) Lumia 625 -malleihin päivitystä ei ole laitettu jakoon, mutta Suomessa myynnissä olevan laite on listalla. Näin ollen Windows Phone 8:ni GDR3-päivityksen päälle rakennetun Nokia Blackin voi laittaa lataukseen. Jakelu toteutetaan kuitenkin portaittain, joten päivityksen löytymisessä voi kulua hetki jos toinenkin.

Nokia Black tuo mukanaan parannuksia ja uudistuksia kameraan, tuo uusia asetuksia sekä muuttaa muutamia Nokian omia sovelluksia. Koska laitteessa on alle gigatavu RAM-muistia, päivityksessä ei ole mukana vilkaisunäyttöä eikä Nokia Beamer- tai Nokia Refocus-sovelluksia.

Suomessa Lumia-malleista Black-päivityksen ovat saaneet 625, 820, 920, 925, 1020, joten vielä päivitystä odotelee 520, 620 ja 720.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

art77
art77

1

Löytyy talosta Lumia 925, 820 ja 920. Ainoastaan 925 on saanut Black päivityken. Eletään jo helmikuuta. Missä mahtaa vika olla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja