Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti Cinemagraphin, gif-animaatiot helpommin jakoon

1
Matti Vähäkainu

Nokia päivitti Cinemagraphin, gif-animaatiot helpommin jakoon
Nokia on julkaissut Cinemagraph-sovelluksesta uuden version, kertoo AAWP. 4.0-versio tuo mukanaan animaatioiden viennin gif-kuviksi sekä lokaatiodatan säilömisen ja siten paremman integroinnin Nokia Storyteller -sovelluksen kanssa.

Cinemagraph tallentaa tuttuun tapaan kaikki otetut animaatiot Kameran kuvat -albumiin, mutta nyt ne on mahdollista tallentaa myös gif-muodossa. Sovelluksesta löytyy nyt vie gif-tiedostona vaihtoehto, joka tallentaa kuvat internetin vakioanimaatiostandardina puhelimen Tallennetut kuvat -albumiin.

Valitettavasti Valokuvat-sovellus ei osaa vielä jakaa gif-tiedostoja suoraan, mutta SkyDriveen synkronoitaessa ne siirtyvät giffeinä sekä automaattisesti että manuaalisesti lisättynä. Näin ollen esimerkiksi Twitteriin giffit voi jakaa, jos käyttää SkyDriveä kuvien välittämiseen.

Päivitys on saatavilla sovelluskaupasta ainoastaan Windows Phone 8 -laitteille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Nokialle on kyllä pakko antaa kehut näistä hyvin tehdyistä softista. Kaikki Nokian omat softat mitä L520:lla käytin olivat erittäin korkeatasoisia niin käytettävyydeltään kuin ulkonäöllisestikin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja