>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola-kauppa: Miten kävi modulaariselle Ara-puhelinprojektille?

1
Manu Pitkänen

Motorola-kauppa: Miten kävi modulaariselle Ara-puhelinprojektille?
Google kertoi yöllä myyvänsä Motorolan Lenovolle, mutta aivan kaikki ei ole menossa kiinalaisten käsiin. Tuhansien patenttien lisäksi Googlelle jää Motorola-perintönä Advanced Technology and Projects -ryhmä. Kuten nimestä voi päätellä, sen vastuulla on edistyneiden teknologioiden tutkiminen.

Hakukonejätti käytännössä kuori kermat Motorolasta itselleen ja dumppasi kaiken muun Arris Groupille (osti modeemibisneksen) ja Lenovolle.

Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaation päällikkönäkin toimineen Regina Duganin luotsaama Advanced Technology -ryhmän tutkimusprojekteihin kuuluu viime syksynä julkistettu Project Ara – modulaarinen älypuhelin, jonka komponentteja voi itse vaihtaa tai päivittää haluamikseen. Google aikoo nyt yhdistää tämän joukon Android-tiimiin, jonka alaisuudessa Project Ara voi saada lisää vauhtia kehitykseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Olli50
Olli50

1

Google osaa. Ara puhelin voi olla mielenkiintoinen uutuus. Saisi rakentaa oman mallisensa puhelimen halvasta kalliiseen. Uutuudet kun pakkaavat maksamaan liikaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.