Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Ei enää suunnitteilla päivityksiä Windows Phone 7.8 -puhelimille

1
Matti Vähäkainu

Nokia: Ei enää suunnitteilla päivityksiä Windows Phone 7.8 -puhelimille
Nokian asiakaspalvelu on kertonut, että yhtiöllä ei ole suunnitteilla uusia päivityksiä Windows Phone 7.8 -laitteille. Tuki Windows Phone 7 -puhelimille jatkuu edelleen, mutta päivityksiä niille ei kannata enää odottaa.

Ei lienee yllättävää, että edellisen sukupolven Windows Phone -laitteet eivät enää saa päivityksiä. Harmittavaa se on varmasti noin 10 miljoonalle Windows Phone 7 -käyttäjälle, joilla puhelimena on esimerkiksi Lumia 900, jota on myyty pitkälle viime vuoteen.
Tällä hetkellä Nokia jakaa Black-päivityksiä Windows Phone 8 -puhelimilleen. Suomessa se puuttuu vielä Lumia 520-, 620- ja 720-malleilta. Seuraavaksi vuorossa on Windows Phone 8.1 -päivitys, jonka pitäisi tulla kaikille Windows Phone 8 -puhelimille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja