Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

50 Cent esitteli lahja-Lumiaa Instagramissa

1
Matti Vähäkainu

50 Cent esitteli lahja-Lumiaa Instagramissa
Mobiililaitteiden tai muun elektroniikan lahjoittaminen tähdille on usealla yhtiöille aivan tavallista. Vaikka rahaa varmasti löytyisi ostamiseenkin, niin muun muassa matkapuhelinyhtiöt haluavat varmistaa, että laite löytyy tähden kotoa – tai mielummin taskusta.

Osalla firmoista on myös aivan omat osastot, jotka pitävät huolta, että kaikki silmäätekevät omistavat yhtiön lempilapsen. Näin ei taida olla Nokian kohdalla, mutta yhtiö lahjoitti silti hiljattain Lumia 1020:n rap-artisti 50 Centille.

Syynä lahjoitukseen oli 50 Centin (oikealta nimeltään Curtis) kiinnostus älypuhelimen kameraan. Hän julkaisi kuvan paketista Instagramissa ja tekstin "I got a new phone today it's kinda HOT. the camera on it is killing my other phone.#SMSaudio".

Nokian PureView-lähettiläs Juha Alakarhu kirjoittaa paketissa olleessa tekstissä, että on nähnyt USA Todayn haastattelun, jossa Curtis puhuu puhelimen ostamisesta pelkän kameran takia. Kaksikko tapasi CES-messuilla, jossa olivat peräkkäin Engadgetin haastattelussa. Haastattelussa Alakarhu kertoo, ottaneen kuvan artistista. Kenties kuva on mukana pakkauksessa.Aeimmin Nokian Lumia puhelimia on nähty muun muassa Jennifer Lopezin ja Jessica Alban kätösissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja