Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palkkasi unitutkijan

Manu Pitkänen

Apple palkkasi unitutkijan
Verensokerinmittaajia, kenkäsuunnittelija, muotipomo ja nyt uniasiantuntija, Applen iWatch-tiimi kasvaa jatkuvasti uusilla osaajilla. Philips Researchin unikokemuslaboratorion perustanut Roy J.E.M Raymann on 9to5macin tietojen mukaan siirtynyt töihin Applelle. Philipsiltä kerrotaan, että Raymann jätti tehtävänsä hollantilaisyhtiössä tämän vuoden alussa.

Raymann on tutkinut unen mittaamista sekä unirytmin tarkkailua. Hänen pääkiinnostuskohteisiin kuuluu levon ja liikkumisen optimointi. Raymannillä on kokemusta unen mittaamiseen tarvittavista puettavista laitteista, jollaisia Philipsin omastakin tuotevalikoimasta löytyy muutama.

Markkinoilla jo olevista aktiivisuusrannekkeista, kuten Jawbone Upista ja FitBit Forcesta, löytyy myös mahdollisuus tarkkailla omaa unta.Viime viikolla 9to5mac paljasti Applen kehittävän iOS 8:aan Healthbook-sovellusta, joka kerää ruumiintoimintoihin liittyvää tietoa. Sovelluksen kerrotaan keräävän tietoa muiden muassa verenpaineesta, sykkeestä ja nesteytyksestä. New York Times huomasi Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston julkisesta kalenterista, että Apple on hiljattain keskustellut viraston kanssa toistaiseksi tuntemattomasta aiheesta. Applen on myös spekuloitu harkinneen uusia latausmenetelmiä iWatchin lataamiseksi, muiden muassa aurinkoenergiaa ja langatonta latausta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.