Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla aloitti Other Half -kuorien myynnin – kehitystyökalut jakoon

2
Manu Pitkänen

Jolla aloitti Other Half -kuorien myynnin – kehitystyökalut jakoon
Jolla on aloittanut sen älypuhelimelle suunniteltujen The Other Half -kuorien myynnin verkkokaupassaan. Polykarbonaatista valmistetuista kuorista on tarjoalla kaksi värivaihtoehtoa, Keira Black ja Aloe (turkoosi), ja niiden hinta on 29 euroa.

Vaihtokuoret muuttavat puhelimen olemusta niin ulkoa kuin sisältäkin, sillä kuorten mukana tulee eksklusiivisiksi tarkoitettuja taustakuvia ja (soitto)ääniä. Mikäli Jollan oston yhteydessä tilaa myös The Other Half -kuoren, saa koko paketin 419 eurolla (puhelimen osuus 399 euroa).

Jollan tarkoituksena ei ole omia kuoribisnestä itselleen, vaan se on julkaissut myös kehitystyökalut, joiden avulla voi rakentaa omia Other Half -ratkaisuja.

Puhelinvertailun Jolla-arvostelu löytyy täältä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

taustakuvia ja soittoääniä.....................................................

Jep, vielä ollaan vähän lapsen kengissä tämän Other Halfin suhteen. Vieläpä "eksklusiivisia", joopa joo. Noita taustakuvia ja soittoääniähän ei muulla keinoin saa...

Toivottavasti kehittäjät tarttuvat innokkaasti kehitystyökaluihin ja pääsemme näkemään huimia "puoliskoja" tulevaisuudessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja