Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia kiusoittelee tulevalla julkistuksella: Joko olet kuullut siitä?

4
Manu Pitkänen

Nokia kiusoittelee tulevalla julkistuksella: Joko olet kuullut siitä?
Nokian Yhdysvaltain yksikkö on julkaissut YouTubessa videon, jossa kiusoitellaan tulevalla tuotejulkistuksella. Videolta ei kuitenkaan käy kunnolla ilmi mistä on kyse, mutta tavalla tai toisella se liittyy Windows Phoneen.

15-sekuntisella videolla vilahtavat lauseet Have you heard what's coming? (suom. Oletko kuullut mitä on tulossa?) ja See and hear what you've been missing (suom. Näe ja kuule, mitä olet kaivannut). Taustalla kuuluu moottorin kehräämistä. Mitään muuta videossa ei näy lopun logoja lukuun ottamatta.

Yhdysvaltain yksikön YouTube-tilin käyttö videon julkaisussa viittaisi siihen, että mistään maailmanlaajuisesta lanseerauksesta ei ole kyse. Videon kuvaustekstissä luvataan lisätietoa pian.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ep_
ep_

1

Liittyisikö tämä jotenkin HERE-karttoihin, vai olisiko Nokialta kenties tulossa puhelin tarkalla näytöllä ja jollain tapaa erityisellä äänentoistolla?

Vastaa
Jojjeli89
Jojjeli89

4

Liittyiskö jotenkin autoihin... Haa! Nokia ryhtyi autobisnekseen ja integroi ensimmäiseen malliinsa Windowsin ja Here kartat!

Tai sitten tulee yksinkertaisesti uusi puhelin.
Tai sitten liittyy jotenkin autoihin ja Hereen myös..?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja