Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC aikoo panostaa enemmän keskihintaisiin puhelimiin

1
Manu Pitkänen

HTC aikoo panostaa enemmän keskihintaisiin puhelimiin
HTC:n viime vuoden yksi keskeisimmistä kompastuskivistä oli liiallinen keskittyminen yhtiön high-end-mallistoon, arvioivat taiwanilaisyhtiön johtajat Reutersille. Ensimmäisestä tappiollisesta kvartaalista (pitkään aikaan) viisastuneena HTC aikoo panostaa enemmän 150–300 dollarin puhelimiin, joihin kasvuvoima on jo siirtynyt.

Panostusten lisääminen keskihintaisiin älypuhelimiin ei kuitenkaan tarkoita sitä, että HTC unohtaisi high-end-mallistonsa. Talousjohtaja Chialin Changin mukaan molemmat piiput tulevat olemaan kuumina. Kaikkein alhaisimman hintaluokkaan HTC ei aio laajentaa tuotevalikoimaansa. Reutersin mukaan HTC:n kiinassa myymistä puhelinmalleista vain kaksi maksaa alle 150 dollaria, vaikka se on kaikkein nopeiten kasvava markkinasegmentti. Yli 500 dollarilla myytäviä malleja on sen sijaan 21 kappaletta.
HTC:n hallituksen puheenjohtaja Cher Wangin mukaan yhtiö ei edes harkitse juurille palaamista, eli puhelimien valmistamista muille brändeille.

Julkisuuteen aiemmin kerrottujen tietojen mukaan tänä vuonna HTC:ltä voidaan odottaa tablettia sekä puettavaa laitetta. HTC One -älypuhelin on saamassa piakkoin seuraajan.

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Kaikkea hyvää vaan HTC:lle, mutta viimeaikaisia lausuntoja katsoessa ei voi olla ajattelematta, että johtajat ovat aikamoisessa kuplassa, eivät siis oikein tiedä miksi myynti takkuaa ja mitä pitäisi tehdä.

21 yli $500 laitetta? Siinä on miltei kaksikymmentä liikaa, haisee ihan samalta kuin Nokian tuotepaletti hieman ennen romahdusta. Ja kun niille kymmenille eri malleille ei saa softapäivityksiä pettyvät viimeisetkin HYC:hen uskovat kuluttajat ja seuraava puhelin oli olla joltain muulta.

Kuten jo monasti olen kirjoittanut, yhä näyttää siltä, että HTC on seuraava suuri valmistaja, joka siirtyy jonkun toisen käsiin. Sen nykyisestä suosta on hyvin vaikea nousta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja