Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi langattoman latauksen tekniikkaa yhdistää voimansa

1
Matti Vähäkainu

Kaksi langattoman latauksen tekniikkaa yhdistää voimansa
Alliance for Wireless Power (A4WP) ja Power Matters Alliance (PMA) -järjestöt ovat kertoneet, että he aikovat yhdessä tuumin kehittää tulevaisuuden langatonta latausta. Järjestöjen pistää vastaan markkinoiden kolmannelle langattoman latauksen standardille, joka tunnetaan nimellä Qi.

Tarkoituksena on kehittää sekä resonanssiin että induktioon perustuva langaton lataus. PMA on kehittänyt induktiolatausta ja A4WP puolestaan resonanssiin perustuvaa Rezence-latausta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että PMA:n lähettimet ja vastaanottimet alkavat käyttää A4WP:n tekniikkaa resonanssilataukseen ja päinvastoin.

Qi-latauksen taustalla oleva Wireless Power Consortium aikoo myös tuoda markkinoille sekä resonanssi- että induktiolatauksen mahdollistavia tuotteita. Samanlaista tekniikkaa on kehittänyt myös Mediatek.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja