Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi kolme uutta Androidin 4.4 KitKatilla varusteltua älypuhelinta

Sami Koivunen

LG julkaisi kolme uutta Androidin 4.4 KitKatilla varusteltua älypuhelinta
LG on julkistanut kolme uutta L-sarjan älypuhelinta. Kolmannen sukupolven L-sarjalaiset LG L90, LG L70 ja LG L40 ovat jatkoa vuosina 2012 ja 2013 julkaistuille L-sarjalaisille.

Huomattavana yksityiskohtana kaikki uutuudet sisältävät pari päivää sitten esitellyn G Pro 2 -huippumallin tapaan Androidin uusimman 4.4 KitKat -version. L-sarjalaiset eivät kuitenkaan edusta LG:n huippumalleja, vaan sijoittuvat hinnoiltaan alempiin hintaluokkiin.
L90 ominaisuuksiin lukeutuu 4,7 tuuman näyttö qHD-resoluutiolla (960x540), 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, yksi gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, kahdeksan megapikselin takakamera ja 2540 milliampeeritunnin vaihdettava akku.

L70 sisältää puolestaan 4,5 tuuman näytön 800x400 pikselillä, 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimen, gigan RAM-muistia, neljä gigaa tallennustilaa, markkinasta riippuen kahdeksan tai viiden megapikselin takakameran ja 2100 milliampeeritunnin akun.

Hinnaltaan edullisin L40 sisältää 3,5 tuuman näytön tarkkuudella 480x320, 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimen, 512 megatavua RAM-muistia, 4 gigaa tallennustilaa, kolmen megapikselin takakameran ja markkinasta riippuen 1700 tai 1540 milliampeeritunnin akun.

LG esittelee tulevia L-sarjalaisia virallisesti kuun lopulla järjestettävillä MWC-messuilla. LG:ltä odotetaan myös G Pro 2:n ja LG G2 minin esittelyä samaisilla messuilla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja