>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n 8-ytiminen älyluuri paljastui nopeustestin tuloksista?

1
Matti Vähäkainu

HTC:n 8-ytiminen älyluuri paljastui nopeustestin tuloksista?
AnTuTun benchmark-sovelluksen tietokannasta on jälleen löytynyt julkaisemattomia puhelimia. Edellisillä kerroilla sieltä on löytynyt muun muassa Nokian Android-puhelin sekä tämän kertaisen puhelimen kahdeksanytiminen suoritin.

Nyt siis AnTuTun haaviin on sattunut kaksi HTC:n puhelinta. Ensimmäinen niistä on mainitulla kahdeksanytimisellä MediaTekin MT6592-piirillä varustettu HTC D616W, joka saattaa olla vaikkapa huhutun Desire 8:n pikkuveli.

D616W:stä löytyy lisäksi gigatavu RAM-muistia, 4 gigatavua tallennustilaa, Mali-450-grafiikkapiiri, viiden tuuman 720-näyttö sekä kahdeksan ja kahden megapikselin kamerat.
Toinen malleista, kuten D516W nimestä voikin päätellä, on vielä hieman heikommin varusteltu. Laitteessa on 1,2 gigahertsin neliytiminen Snapdragon MSM8610 -piiri, 768 megatavua RAM-muistia, qHD-näyttö ja viiden sekä kahden megapikselin kamerat.

Itse testituloksissa ensiksi mainittu peittosi selkeästi ja odotetusti edullisemman puhelimen. Kovinkaan suurta eroa ei kuitenkaan ollut laitteiden 3D-nopeudessa, todennäköisesti suurelta osin sekin johtui edullisemman mallin merkittävästi pienemmästä natiiviresoluutiosta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Vipeltäjä
Vipeltäjä

1

On näitä 8-ydin puhelimia jo useita merkkejä myynnissä ja käytössä, myös Suomessa. Oman Zopo ZP998 AnTuTu ranking raportit 27 463. Samaa tasoa kuin Samppa S4. Model MTK MK6592, 8-cores, Frequency 728-1664 MHZ. Mali-450 MP, Vender ARM, reso 1080x1920, 480 dpi, rear cam 14,2 Mp, front cam 8 Mp, video 1080p.
Rauta toimii oikein OK, käyttis vielä monikielinen englanti-versio 4.2.2.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.