Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S5:n napit poikkeavat edeltäjistä, kaksi eri versiota tulossa?

3
Matti Vähäkainu

Galaxy S5:n napit poikkeavat edeltäjistä, kaksi eri versiota tulossa?
Uudet kuvakaappaukset kertovat, että Samsungin tulevassa lippulaivassa olisi on-screen-näppäimet kuten esimerkiksi Nexus-puhelimissa. Aiemmin Samsung on käyttänyt lippulaivamalleissaan fyysisiä näppäimiä, ja niin ovat kertoneet aiemmat huhut Galaxy S5:nkin kohdalla.

AnTuTu-sovelluksen kuvakaappaukset kertovat ristiriitaisia tietoja. Toisaalta 16 megapikselin kamera ja 5,25-tuuman näyttöä on odotettu, mutta kuvissa näkyvän Full HD -resoluution tilalta on odotettu QHD-näyttöä. Lisäksi huhuissa on ollut 20 tai 21 megapikselin kamera, joka ottaa 16 megapikselin kuvia 16:9-kuvasuhteella.
SamMobilen mukaan voi olla, että Samsung julkaisee ensi maanantaina Full HD -version ja myöhemmin keväällä QHD-version. Näiden kuvakaappausten mukaan Galaxy S5:ssä olisi 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Samsungin tulevassa lippulaivassa olisi on-screen-näppäimet

Hyvä. Itse en näe varsinaisesti mitään suurta etua noissa hardisnäppäimissä, varsinkin kun ne tuppasivat olemaan on-screen sisaruksistaan poikkeavat, jolloin käyttöliittymä piti osaltaan rakentaa niiden ympärille.

Uutisen otsikko on mielestäni hieman epäselvä. Itse oletin "nappien" tarkoittavan kuulokkeita, joita S5:n mukana tulisi kahta eri mallia. Seuraavalla lukukerralla oletin että puhutaan fyysisistä puhelimen napeista, jotka kahdessa eri S5:n versiossa olisivat toisistaan poikkeavat. (Näin ei ilmeisesti ole?) Otsikolla vissiin tarkoitetaan, että S5:n napit poikkeavat edellisistä S-sarjalaisista (on-screen) ja puhelimesta saadaan ehkä kaksi eri versiota. (Otsikon kahdella lauseella ei ilmeisesti mitään yhteistä, vai eroavatko kahden eri version napit muiden ominaisuuksien lisäksi?)

Vastaa
Kiedis
Kiedis

3

Samsungin tulevassa lippulaivamallissa on tuttuun tapaan hipaisupainikkeet ja fyysinen kotinäppäin näytön alla. Lähteiden tiedot ovat tältä osin metsässä ja toisaalta hyvä näin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja