Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: HTC:lta tulossa useita puettavia älylaitteita

1
Matti Vähäkainu

Bloomberg: HTC:lta tulossa useita puettavia älylaitteita
Bloombergin tietojen mukana HTC:lla on takataskussaan useita puettavia lisälaitteita, joista ainakin yhtä se aikoo esitellä operaattoreille jo ensi viikolla. Ensi viikon Mobile World Congress -messuilla taiwanilaisvalmistaja esittelee lehden mukaan älykelloa.

Älykello perustuu tietojen mukaan Qualcommin Toq-kelloon (kuvassa) ja sisältää saman Qualcommin Mirasol-näytön. Qualcomm esitteli oman Toq-älykellon viime syyskuussa.

Ensi viikolla suljettujen ovien takana esiteltävän Mirasol-kellon lisäksi Bloomberg kertoo, että HTC:lla on kaksi muutakin laitetta kehitteillä. Toinen on kosketusnäytöllä varustettu, musiikkia soittava ja aktiviteetteja seuraava ranneke ja toinen Google Now -älykello, jossa on AMOLED-näyttö. Myöskään näitä kahta ei välttämättä nähdä MWC:n estraadeilla.Bloomberg kertoi aiemmin tässä kuussa, että HTC:lta odotetaan puettavaa teknologiaa tänä vuonna. Kilpailijat kuten Samsung ja LG ovat jo esitelleet ensimmäisiä älykelloja ja rannekkeita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

HTC:lla tuntuu olevan tarve, kuten Blackberryllä pari vuotta sitten, ampua haulikolla silmät kiinni vähän joka suuntaan ja katsoa sitten myöhemmin onnistuiko. Luulisi että sen nykyisessä tilanteessa pitäisi keskittyä harvempiin ja ehdottoman hyviin tuotteisiin.

En jaksa millään uskoa, että Qualcommin älykelloa lämmittämällä sellainen syntyy, mutta toivotaan parasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.