Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

GSM Arena: Samsung Galaxy S5 myyntiin maaliskuun puolessa välissä?

Juha Tuppi

GSM Arena: Samsung Galaxy S5 myyntiin maaliskuun puolessa välissä?
Tuoreimpien tietojen mukaan Samsungin edustaja on väitetysti paljastanut, milloin odotettu Galaxy S5 -älypuhelin saadaan myyntiin.

GSM Arena raportoi tänään Samsung Galaxy S5 -älypuhelimen julkaisuaikatauluun liittyvistä tiedoista. Lähteen mukaan Samsungin edustaja kertoi puhelimen saapuvan kauppojen hyllyille kolmessa viikossa, eli jotakuinkin maaliskuun puolessa välissä. Mikäli tieto pitää paikkansa, puhelin tullaan epäilemättä julkaisemaan Samsungin Unpacked 5 -tilaisuudessa ensi maanantaina 24. helmikuuta.

Samsung Galaxy S5 -älypuhelimesta on viime aikoina liikkunut valtavasti huhuja: puhelimesta saattaa olla tulossa kaksi eri versiota, ja sen varustukseen voi kuulua sormenjälkilukija, 2560 x 1440 -resoluution näyttö sekä 16 megapikselin kuvia 16:9 -kuvasuhteella ottava 20 tai 21 megapikselin kamera. Viimeisimpien huhujen perusteella laitteesta tulee löytymään myös kolme gigatavua keskusmuistia, 2,5 gigahertsin neliydinprosessori (Snapdragon 800 tai 805 -piirisarja?) ja kolmen tuhannen milliampeeritunnin akku.Totuus paljastunee pian - jos vielä maltettaisiin muutama yö?

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.