Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Lumia 1320:n myynti alkaa Suomessa tänään

6
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 1320:n myynti alkaa Suomessa tänään
Abu Dhabissa viime syksynä järjestetyssä Nokia Worldissä esitelty Lumia 1320 tulee myyntiin Suomessa tänään. Laitteen suositushinta on 315 euroa, mutta verkkokaupoista sen voi löytää edullisemmallakin hinnalla.

Nokia Lumia 1320:ssä on kuusituumainen 720p-tasoinen näyttö, jota voi näppäillä myös hansikkaat kädessä. Suorituskykyä pitää yllä 1,7 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja gigatavu keskusmuistia. Sisäistä tallennusmuistia on kahdeksan gigatavua, mutta sitä voi halutessaan lisätä microSD-korttipaikan ansiosta. Lumia 1320:ssä on viiden megapikselin kamera, jolla voi kuvata Full HD -tasoista videota. Pakettiin kuuluu myös 0,3 megapikselin etukamera.

220 grammaa painavasta ja 164,25 x 85,9 x 9,79 millimetrin mitoilla varustetusta puhelimesta löytyy 3400 milliampeeritunnin akku. Nokian mukaan siitä löytyy virtaa yhdellä latauksella vajaan yhdeksän tunnin videomaratonia varten. 3G-puheaika on 21 tuntia.


Nokia Ääni -blogin mukaan puhelin tulee saataville mustana, valkoisena ja kirkkaan oranssina. Puhelimesta on olemassa myös keltainen variantti, mutta sitä ei ilmeisesti myydä Suomessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi1
Anonyymi1

2

Sinua ja minua kiinnosti kun me kommentoitiin. Ihan toimiva yksilö. Tällä hetkellä lumiat on parhaimpia puhelimia, mutta katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Lainaus:

Abu Dhabissa viime syksynä järjestetyssä Nokia Worldissä esitelty Lumia 1320 tulee myyntiin Suomessa tänään.

Mielestäni tätä välimatkaa esittelyn ja myyntiin tulon välillä pitäisi ehdottomasti kaventaa. En tiedä mikä mobiilialan keskiarvo on, mutta lähes puoli vuotta esittelyn ja kauppojen hyllyille ilmestymisen välillä on liikaa.

Vastaa
samiaalto2
samiaalto2

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Lainaus:

Abu Dhabissa viime syksynä järjestetyssä Nokia Worldissä esitelty Lumia 1320 tulee myyntiin Suomessa tänään.

Mielestäni tätä välimatkaa esittelyn ja myyntiin tulon välillä pitäisi ehdottomasti kaventaa. En tiedä mikä mobiilialan keskiarvo on, mutta lähes puoli vuotta esittelyn ja kauppojen hyllyille ilmestymisen välillä on liikaa.

samsungit tulee yleensä 1-2 kuukauden päästä niin nokial menee puol vuotta

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

Yhdyn tuohon että liian pitkä väli julkistuksesta myyntiin tuloon.

Itse laite kyllä tuo vastinetta rahalle.. Expertin mainos tuli tänään ja siinä laite, jossa 299€ saa isonäyttöisen 4G phabletin, puhletin mikä nyt onkaan, jossa on iso akku (!). Sekä ei pelkoa tökkivyydestä.

Varmasti löytää käyttäjäkuntansa, mutta tuskin on mikään hitti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja