Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tulevan Android-puhelimen käyttöliittymä uusissa vuotokuvissa

1
Valtteri Ahonen

Nokian tulevan Android-puhelimen käyttöliittymä uusissa vuotokuvissa
Nokian tuleva, X:ksi (oletetusti) nimitetty Android-puhelin on päätynyt jälleen uusiin vuotokuviin. Kuvat ovat peräisin kiinalaisilta Coolxap-sivustolta.

Tällä kertaa kuvista on entistä paremmin nähtävissä, kuinka käyttöliittymää on muokattu muistuttamaan Windows Phonen tiili-näkymää. Perinteisistä Android-kuvakkeista ei puhelimen ruudulla näy jälkeäkään. Tarkoituksena on selkeästi ollut lähentää Windows Phonen ja Androidin välistä visuaalista kuilua.

Kuvissa on myös läheisesti tarkasteltu puhelimen kylkeä, jossa fyysiset painikkeet sijaitsevat. Niiden asettelu muistuttaa niin ikään Lumia-malliston painikkeita, vaikkakin puhelin tulee luultavasti täydentämään enemmänkin Nokian Asha-mallistoa kuin Lumia-tuoteperhettä.


Nokia ei ole paljastanut vielä mitään kovin virallista puhelimen suhteen, vaan sen sijaan on nähty kaikenlaista pientä vihjailevaa kiusoittelua. Esimerkkinä tästä alla nähtävät videot.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Unit984Beta
Unit984Beta

1

Ei ikinä tule markkinoille android tuommoisen näköisenä uskallan epäillä. Yhdenäköisyys windows käyttöliittymän kanssa on sen verran suuri ettei microsoft varamaan sitä älähtämättä niele. Android kun nyt kuitenkin on suora kilpailija.
Oma veikkaukseni on ettei tätä luuria koskaan tulla näkemään markkinoilla, se on vain tuotekehitystiimin pitkälle viety visio. Joka olisi voinut tapahtua ellei toimintaa olisi myyty MSlle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja