Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saksalaislehti: Nokia harkitsee NSN:n fuusioimista

Manu Pitkänen

Saksalaislehti: Nokia harkitsee NSN:n fuusioimista
Saksankielisen Manager Magazinin tietojen mukaan Nokia harkitsee verkkolaiteyhtiö NSN:n ja yhdysvaltalaisen Juniper Networksin fuusioimista. Tavoitteena on parantaa Nokia Solutions and Networksin asemaa Yhdysvaltojen verkkomarkkinoilla.

Viime vuonna Reuters kertoi, että Nokia hieroi kauppaa Alcatel-Lucentin kanssa. Neuvotteluissa ei kuitenkaan päästy maaliin saakka. Nyt yhtiön tähtäimessä on Juniper Networks. Mikäli fuusio toteutuu, profiloituu Nokia entistä enemmän verkkolaiteyhtiöksi. Nokialla on myös karttaliiketoimintaa.

Nokia Solutions and Networks oli viime vuoden kesään saakka Nokian ja Siemensin puoliksi omistama yritys, mutta saksalaisyhtiö päätti luopua omasta osuudestaan. Viime syksynä Nokia ilmoitti myyvänsä puhelinliiketoiminnot Microsoftille. Sinetti puhelinkaupalle tulee nykytiedon mukaan maaliskuun loppuun mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja