Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden HTC Onen lehdistökuvat vuotivat: tulossa tummanharmaana ja kullanvärisenä

4
Manu Pitkänen

Uuden HTC Onen lehdistökuvat vuotivat: tulossa tummanharmaana ja kullanvärisenä
Evleaks on julkaissut lehdistökuvia kullanvärisestä ja tummanharmaasta toisen sukupolven HTC One -älypuhelimesta – markkinoille on tulossa lisäksi hopeanvärinen "uusi One". Vuotaja on julkaissut lisäksi kuvan suojakuorilla varustetusta mallista.

HTC kertoi tällä viikolla järjestävänsä julkistustilaisuuden New Yorkissa ja Lontoossa 25. maaliskuuta. Yhtiön uskotaan esittelevän tuolloin tämän vuoden lippulaivamallin.
Puhelimen teknisiä tietoja ei tiedetä vieläkään tarkalleen, mutta huhuja on riittänyt sitäkin enemmän. Lehdistökuvien perusteella puhelimessa olisi iPhone 5s -tyyppinen kaksois-LED-salama, joista toisen tuottama valo on "kylmempää" ja toisen "lämpimämpää". Kaksoissalaman lisäksi puhelimessa näyttäisi olevan kaksi kameraa. Uutta on myös näytön alapuolella olleiden fyysisten painikkeiden korvaaminen virtuaalisilla painikkeilla. Näytön on sanottu olevan viisituumainen.

Päivitys. Juttuun lisätty kuva hopeanvärisestä mallista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Olisi mielenkiintoista tietää, mihin nuo kaikki kullan väriset puhelimet menevät. Katukuvassa näkee erittäin harvoin suhteessa muihin väreihin. Joku mainitsi että olisivat kova sana Kiinassa?

Vastaa
Sefriol
Sefriol

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Joku mainitsi että olisivat kova sana Kiinassa?

Taitavat ylipäätänsä olla kovempi sana Aasian markkinoilla.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

3

Kiina ja Japani ymmärtääkseni vetävät tuota kulta-väriä mieluusti.

Täällä tosiaan tuskin nyt ihan kauheasti kultaa pääsee näkemäänkään, kun lähinnä iPhoneissa sitä myyty. Ja siinäkin todennäköisesti konservatiivisesti musta ja valkoinen myy reilusti enemmän, kun ne ovat enemmän "neutraaleja" värejä. Erityisesti Suomessa veikkaisin että musta ja valkoinen myisi jotain 90% yhdessä, jollei enemmän?
Tämä tosin ihan mututuntumalla..

Vastaa
Ejurr (vahvistamaton)

4

Kehittyvissä maissa etenkin, eli monissa Itä- ja Kaakkois-Aasian maissa nimenomaan "bling bling" ja oman vaurauden näyttäminen (muun muassa luksusmerkkein) koetaan hyvin tärkeäksi. Tosin tällaisissä tapauksissa useimmiten ostettaisiin iPhone ihan sen brändin takia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja