Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp-pomo pyytää anteeksi "isointa ja pisintä katkosta vuosiin"

1
Sami Koivunen

WhatsApp-pomo pyytää anteeksi isointa ja pisintä katkosta vuosiin
The Verge kertoo WhatsAppin perustajan ja nykyisen toimitusjohtaja Jan Koumin pahoitelleen "pitkäkestoisinta ja isointa katkosta vuosiin, mikä vaikutti kaikkiin palvelun käyttäjiin".

Eilen neljän tunnin ajan alhaalla olleen palvelun katkos sattui kiusallisesti juuri sen jälkeen, kun Facebook kertoi ostaneensa WhatsAppin 19 miljardin dollarin kauppahintaan. Syyksi palvelukatkokselle Koum kertoi viallisen reitittimen käynnistämän tapahtumasarjan, joka lopulta vaikutti WhatsApp-servereihin.

The Vergen mukaan selitys viittaisi siihen, että kyseessä ei olisi Facebook-kauppaan tai sen aiheuttamaan näkyvyyslisäykseen liittyvä ongelma. Lopuksi Koum vielä vakuutteli, että palvelu aikoo varmistaa "että vastaavaa ei tapahdu enää toiste".Puhelinvertailu listasi aiemmin tällä viikolla vaihtoehtoja WhatsApp-sovellukselle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jorgga
jorgga

1

Pahoittelisi nyt edes tuota WhatsApp:in myymistä Facebookille. Lyhyet tuntien mittaiset katkokset eivät ainakaan minua ole koskaan haitanneet. Puhelimessa toimii tekstiviestit ja soittaa voi ilman mitään pikaviestipalveluitakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.