Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ylitti miljoonan myydyn Lumian rajan Suomessa

Valtteri Ahonen

Nokia ylitti miljoonan myydyn Lumian rajan Suomessa
Nokia kertoo Ääni-blogissaan, että yhtiö on ylittänyt Suomessa miljoonan myydyn Windows Phonen rajan.

Nokia hehkuttaa saavutuksen hienoutta ja vertaa, että jos Suomessa myydyt puhelimet pinottaisiin päällekkäin, yltäisivät puhelimet Mount Everestiä korkeammalle, tai vastaavasti Keilalahdesta helposti Hankoon.

Myynti Suomessa on alkanut helmikuussa 2012, kun Lumia 800 tuli myyntiin. Heti perään markkinoille tulivat myös Lumiat 610, 710 ja 900.

Vielä saman vuoden marraskuussa saatiin kauppoihin ensimmäiset nykyisellä Windows Phone 8 -järjestelmällä toimivat puhelimet, etunenässä Lumia 920. Sen jälkeen myyntiin on tullut niin 808:n seuraaja Lumia 1020 ja yhtiön ensimmäinen "puhletti", Lumia 1520, joista molemmista löytyy myös Puhelinvertailun arvostelu."Miljoona Lumiaa, miljoona tarinaa", on Nokian tiivistys aiheesta. Yhtiö on halunnut taltioida muutaman näistä tarinoista ja ne voi käydä katsomassa täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja