Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Black -päivitys nyt kaikille tuetuille Lumia-puhelimille Suomessa

Matti Vähäkainu

Nokia Black -päivitys nyt kaikille tuetuille Lumia-puhelimille Suomessa
Nokia on laittanut jakeluun Lumia-puhelimille tarkoitetun Nokia Black -päivityksen nyt viimeisellekin Windows Phone 8 -laitteelleen. Viimeisenä joukkoon liittyy Lumia 620, joka saa vihdoin päivityksen.

Nokia on jakanut päivitystä vuoden alusta useimmille Lumia-laitteilleen. Tammikuun lopussa päivityksen sai Lumia 620:n isoveli Lumia 625 ja pari viikkoa sitten saatavuus laajeni Suomessa myös Lumia 720:lle ja Lumia 520:lle.

Päivitystä jaetaan todennäköisesti portaittain, joten päivityksen saapuminen puhelimeen voi kestää ainakin muutamia päiviä. Black-päivitys tuo uudistuksia mm. kameraohjelmistoon ja vilkaisunäyttöön. Laitteeseen voi asentaa Black-päivityksen jälkeen uuden Nokia Camera -sovelluksen.

Nokian mukaan päivitys on nyt jaettu tai jaossa kaikille sen saaville Lumia-laitteille ml. Lumia 520, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 720, Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 1020.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.