Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Karbonn aikoo julkaista Windows Phonella ja Androidilla varustetun puhelimen

Manu Pitkänen

Karbonn aikoo julkaista Windows Phonella ja Androidilla varustetun puhelimen
Karbonn on tarttunut PC-valmistajien aloittamaan trendiin, jossa yhdestä tietokoneesta löytyy kaksi toistensa kanssa kilpailevaa käyttöjärjestelmää. Intialaisyhtiö ei aio kuitenkaan tuoda markkinoille tietokonetta, vaan Androidilla ja Windows Phonella varustetun älypuhelimen, kirjoittaa Times of India.

Aika kahden käyttöjärjestelmän puhelimille voi olla nyt sopiva, sillä Microsoft kertoi lisänneensä Windows Phone 8.1:n yhteensopivuutta Android-puhelimissa käytetyn raudan kanssa. Microsoft on lisäksi tehnyt myönnytyksiä puhelinvalmistajille jotta nämä käyttäisivät laitteissaan Windowsia.

Karbonnin hallituksen puheenjohtaja Sudhir Hasija kertoi Times of Indialle, että yhtiö on solminut lisensointisopimuksen Microsoftin kanssa ja sen pohjalta yhtiö aikoo esitellä seuraavan puolen vuoden aikana kahdella käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen. Laitteen kohdeyleisö on tekniikasta kiinnostuneet käyttäjät.Bloombergin mukaan Microsoft ehdotti dual boot -järjestelyä viime syksynä HTC:lle ja The Information kertoi alkuvuonna Microsoftin harkitsevan järjestelyä, jossa asiakas voisi itse valita puhelimen käyttöjärjestelmän. Venäläisbloggari Eldar Murtazin kertoi lokakuussa Microsoftin ehdottaneen kahden käyttöjärjestelmän puhelimien julkaisua Samsungille ja Huaweille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.