Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan HTC Onen erikoisen lisäkuoren lehdistökuvat vuotivat

Sami Koivunen

Tulevan HTC Onen erikoisen lisäkuoren lehdistökuvat vuotivat
Vuodoistaan tunnettu @evleaks on paljastanut tulevan HTC Onen erikoiset lisäkuoret. Kuvien perusteella viralliset lisäkuoret sisältävät pistemäisiä reikiä, joiden läpi on mahdollista näyttää tietoa, kuten kellonajan ja säätilan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun suojakuorien läpi pystytään esittämään informaatiota. GSM Arena kertoo muun muassa LG Vu 3 F300L- ja Alcatel One Touch Hero -puhelimien suojakuorten olevan samankaltaisia. Pari viikkoa sitten @evleaks esitteli kuvia Onen virallisesta, kestävyyttä parantavasta rugged-suojakuoresta.
HTC Onesta on aiemmin vuotanut jo runsaasti tietoa. HTC:n uskotaan esittelevän tämän vuoden lippulaivamallin julkistustilaisuudessa 25. maaliskuuta. Aiemmin @evleaks on jo vuotanut The All New HTC Onen viralliset lehdistökuvat. Evleaks kertoi liäskuoripaljastuksessaan Onen tulevan markkinoille perusmallin lisäksi myös Google Play Edition -versiona, joka ei sisältäisi HTC:n omia sovelluslisäyksiä.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja