Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon haluaa laajentua puhelimiin vielä tämän vuoden aikana

Manu Pitkänen

Amazon haluaa laajentua puhelimiin vielä tämän vuoden aikana
Amazonin tähtäimessä on oman älypuhelimen julkaisu tänä vuonna, kirjoittaa The Information. Project Aria -koodinimellä tunnetulla laitteella on jo useiden yhdysvaltalaisten operaattoreiden tuki, mutta muut markkina-alueet tuottavat harmaita hiuksia.

Amazonin ajatuksena on ilmeisesti tarjota Aria-puhelintaan mahdollisimman edulliseen hintaan ja yrittää lypsää lisää dollareita puhelimeen integroitujen Amazon-palveluiden kautta. Suunnitelma vaikuttaa toteutuskelpoiselta Yhdysvaltojen markkinoilla, mutta Aasian, Euroopan ja Etelä-Amerikan tapauksessa asia vaatii lisää pähkäilyä.

Amazonin monet sisältösopimukset rajoittuvat sen kotimaahan, minkä takia ulkomaalaisille asiakkaille on vaikea tarjota samanlaista kokemusta kuin yhdysvaltalaisille. Tämän myötä after sale -dollarit jäävät todennäköisesti monin paikoin saamatta.

Viime vuonna The Information väläytti, että Amazonin puhelin voisi olla jopa täysin ilmainen, mutta nämä tiedot yhtiö kumosi suoralta kädeltä. Financial Timesin tietojen mukaan HTC olisi valittu puhelimen valmistajaksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja