Briteissä myyntiin tullut Galaxy S4 Black Edition on törkykallis

2
Matti Robinson

Briteissä myyntiin tullut Galaxy S4 Black Edition on törkykallis
Noin kuukausi sitten Samsung kertoi tuovansa markkinoille Galaxy S4- ja Galaxy S4 mini -puhelimet uudella ilmeellä. Laitteiden Black Edition -mallit ovat nimensä mukaisesti täysin mustia – lukuun ottamatta tekokromista reunusta – ja takakuori on tekonahkaa Note 3:n tapaan.

Nyt Phones4U on tuonut Briteissä myyntiin Galaxy S4 Black Editionin, mutta hinta on varsin korkea. 500 punnan hinta on tosin yhtiön verkkokaupassa sama kuin tavallisella Galaxy S4:llä. Ilmeisesti Phones4U:n sim-vapaiden puhelinten hinnat ovat erittäin korkeita, sillä Briteissä Galaxy S4:ää saa huomattavasti huokeammalla. Suomessa hintaa on alimmillaan noin 400 euroa ja Briteissä hieman yli 300 puntaa.

Todennäköisesti hinta tulee vielä tippumaan, sillä Phones4U on vasta ensimmäinen laitteen myyntiin lisännyt jälleenmyyjä. Todennäköisesti muutkin jälleenmyyjät hinnoittelevat Black Editionin lähelle normaaliversiota, joten jatkossa sitä saa varmasti alle 400 punnan hintaan.Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kiedis
Kiedis

1

Vähän kyllä meni nyt uutisen pointti ohi. Jälleenmyyjä X myy Samsungin laitteita kalliilla hinnoilla Briteissä. Niin..? Yhtälailla korkeita hintoja pyytäviä jälleenmyyjiä löytyy Suomestakin.

Mm. Gigantissa (josta en suosittele kenenkään ostavan puhelimia tai mitään niihin liittyvää) S4 Black Editionia myydään 499e tarjoushintaan, kun S4 4G+ maksaa 495e. Normaalihinta taitanee olla Black Editionille hieman korkeampi.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

2

Jeps, en normaalisti jaksa valitella lapsuksista uutisissa, mutta nyt joutui lukemaan tuon keskikappaleen ja otsikon pariin kertaan, kun oli sen verran sekavasti kirjoitettu.

Black edition on siis briteissä törkykallis, mutta se on saman hintainen kuin normaali malli, ergo S4 on briteissä törkykallis, mutta vain yhdellä myyjällä, joka myy kaikkea törkykalliilla?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.