Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaiset innostuivat Nokian Android-puhelimesta: Ennakkotilattu jo miljoona kappaletta

1
Manu Pitkänen

Kiinalaiset innostuivat Nokian Android-puhelimesta: Ennakkotilattu jo miljoona kappaletta
MWC-messuilla esiteltyä Nokia X -puhelinta on ennakkotilattu Kiinassa jo miljoona kappaletta, kertoo Nokia Weibo-tilinsä kautta. Raja saavutettiin Slahsgearin mukaan jo neljän myyntipäivän jälkeen. Puhelimen toimitukset alkavat 25. maaliskuuta.

Nokia toimitti Kiinan alueelle matkapuhelimia (perus- ja älypuhelimia) heinä-syyskuussa 2013 yhteensä neljä miljoonaa kappaletta, joten Nokia X:n ennakkotilaukset ovat hyvällä tasolla. Täysin kosketusnäytöllisiä Asha-puhelimia myytiin samana ajanjaksona maailmanlaajuisesti 5,9 miljoonaa kappaletta, mihin suhteutettuna Nokia X:n ennakkotilaukset ovat niin ikään hyvällä tasolla.

Ennen kuin Android-pohjainen Nokia X voidaan julistaa hitiksi, tulee puhelimelle löytyä kysyntää myös alkuinnostuksen jälkeenkin. Edellytykset erinomaiselle menetykselle kuitenkin ovat olemassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Nokian puolesta tämän puhelimen mahdollinen suosio tulee (erittäin) myöhässä valitettavasti. Vaikka Nokiaa ei vieläkään ole virallisesti myyty, niin peli on jo käytännössä pelattu.

Viimeisimpien tietojen mukaan Nokian myymti astuu voimaan tämän kuun loppuun mennessä, joten yhtiön puhelimilla on elinaikaa korkeintaan 12 vuorokautta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja