Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Refocus -kamerasovellus nyt saatavilla kaikille Windows Phone 8 -puhelimille

Juha Tuppi

Nokia Refocus -kamerasovellus nyt saatavilla kaikille Windows Phone 8 -puhelimille
Nokia parantaa Lumioidensa toiminnallisuutta julkaisemalla Nokia Refocus -sovelluksen kaikille Windows Phone 8 -älypuhelimille.

TechRadar raportoi viime lauantaina Nokia Refocus -kamerasovelluksen tuen laajentumisesta. Aikaisemmin sovellus on ollut saatavilla vain PureView-teknologialla varustetuille malleille, mutta uusin versio toimii kaikissa Windows Phone 8 -älypuhelimissa, joissa on vähintään Amber-päivitys.

Nokia Refocus mahdollistaa kuvien tarkentamisen haluttuun kohteeseen kuvan ottamisen jälkeen. Vaihtoehtoisesti sovellus sallii myös koko kuva-alan terävöittämisen jälkikäteen. Lisäksi sovelluksesta löytyy väritehostetoiminto, jonka avulla kuvasta voidaan valita kohde, joka säilyttää värinsä, kun muu kuva haalistetaan mustavalkoiseksi.


Sovelluksen kehittäjä Jens Eggert ohjeistaa ottamaan kuvan noin 5-10 senttimetrin etäisyydeltä lähimmästä kohteesta näyttävimmän tuloksen saamiseksi, mutta kehottaa käyttäjää myös kokeilemaan sovellusta vapaasti ja pitämään sen kanssa hauskaa.

Sovelluksen toimintaa voi käydä kokeilemassa täällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja