Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei teki uukkarin: Dual OS -puhelinta ei olekaan tulossa

1
Manu Pitkänen

Huawei teki uukkarin: Dual OS -puhelinta ei olekaan tulossa
Kiinalainen Huawei ehti jo paljastaa, että sen suunnitelmista löytyy dual OS -älypuhelin, josta löytyisi Androidin lisäksi Windows Phone -käyttöjärjestelmä. FierceWirelessille antamassaan kommentissa Huawein edustaja kuitenkin toteaa, ettei tällaista laitetta ole tulossa ainakaan lähitulevaisuudessa.

Huawein markkinointipomo Shao Yang piti pelkästään Windows Phoneen perustuvia puhelimia ongelmallisina, koska monet saattavat jättää ne hyllyille käyttöjärjestelmän takia. Dual OS -lähestyminen saattaisi madaltaa ostokynnystä ja lisäisi kokeiluhalukkuutta.
FierceWirelessille puhunut Huawein edustaja oli selvästi tietoinen Yangin sanomisista, joten tiedonkulun katkoksilla ristiriitaista informaatiota ei voida selittää. Edustajan mukaan Huawein pää on kääntynyt Yangin haastattelun jälkeen, joka julkaistiin viime viikolla. Dual OS -puhelimen piti olla myynnissä jo kesällä.

PC-puolella Microsoft ja Google painostivat Asusta luopumaan dual OS -tietokoneista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja