Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

CyanogenModilla varustettu OnePlus One saapuu ensi kuussa

Matti Vähäkainu

CyanogenModilla varustettu OnePlus One saapuu ensi kuussa
Aloitteleva matkapuhelinvalmistaja OnePlus keskustelualueellaan tulevasta laitejulkaisusta. CyanogenModilla varustettu ja GMS-sertifioitu OnePlus One saapuu keskustelualueen viestin (ja ohessa olevan kuvan) mukaan 23. päivä ensi kuuta.

OnePlus on saanut puhelimellaan kiitettävästi huomiota ja sen tärkeimmät ominaisuudetkin onkin jo paljastettu. Viimeisimpien tietojen valossa älypuhelimen järjestelmäpiiriä on vielä uudistettu Snapdragon 800:sta 801:een.
Yksi vakuuttava piirre puhelimessa on se, että 5,5 tuuman näyttö on mahdutettu tavallisesti noin 5 tuuman älypuhelimen runkoon. OnePlus kertoo myös, että laitteen takakuori on aukaistavissa, joten pääsy on myös 3100 milliampeeritunnin akkuun. Takakameraksi on varmistunut Sonyn valmistama 13 megapikselin Exmor-sensori, jossa on kuusiosainen linssi.

Lisätietoja esimerkiksi saatavuudesta ja hinnasta joudutaan todennäköisesti odottamaan ensi kuuhun.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja